Benvinguts al curs 2012-2013!!

Benvolgudes famílies des de l’AMPA us desitgem que hàgiu gaudit de les vacances i us donem la benvinguda al nou curs. Com cada setembre, reprenem les nostres tasques plens d’il·lusió i amb moltes ganes de fer de la nostra escola el millor entorn possible per l’escolarització dels nostres fills i un punt de trobada pels pares i mares i el personal docent. Tenim molts projectes i algunes novetats com una nova oferta d’activitats extraescolars, la venda de llibres centralitzada i amb descomptes per als alumnes de 1r de primària, la pàgina web de l’AMPA, que us anirem presentant al llarg dels propers mesos.

Comencem posant al vostre abast informació sobre l’Ampa i les seves activitats en aquest web i recordant-vos la importància d’omplir i entregar quan abans millor els full d’inscripció per fer-se soci de l’Ampa i als seus serveis d’acollida i menjador, si encara no ho heu fet.

Finalment, un cop més, fem una crida a la vostra col·laboració. Com sabeu, a més de fer-vos socis, podeu participar en les activitats que us anirem proposant i/o formar part de la Junta. Precisament, enguany, la Junta necessita més vocals, doncs la escola creix i les seves necessitats i les comissions de l’Ampa també. Així doncs, qualsevol mena de col·laboració serà molt ben rebuda i agraïda.

Recordeu que per qualsevol suggeriment o observació estem a la vostra disposició. Per contactar amb nosaltres, consulteu l’apartat de contacte.