Què és?

Què és el Projecte d’alimentació saludable?

L’AMPA Els Aigüerols, coneixedora de la importància que té una bona alimentació per mantenir la salut, ha desenvolupat el Projecte d’Alimentació Saludable adreçat a infants de Primària. Sembla obvi que menjar bé és la base per estar sans, però, en els diferents moments del dia, no sempre prenem bones decisions a l’hora d’escollir els aliments, preparar-los i degustar-los, allunyant-nos d’una dieta saludable, de vegades per caprici i, d’altres, per desconeixement o falta de temps.

Amb el Projecte d’Alimentació Saludable l’AMPA Els Aigüerols vol aconseguir que els participants (infants i també els seus pares i mares) entenguin i posin en pràctica els conceptes d’alimentació saludable i dieta equilibrada.

S’ha dissenyat, amb assessorament d’una dietista professional, un àlbum de cromos on s’hi poden trobar des de receptes saludables, propietats dels aliments, com interpretar les etiquetes dels aliments, consells alimentaris, passatemps relacionats amb l’alimentació i la vida saludable, etc.

Per aconseguir els cromos i completar l’àlbum s’haurà d’assistir als tallers que començaran al febrer i on es tractaran les temàtiques que recull l’àlbum de cromos. L’àlbum i l’assistència als tallers seran gratuïts per als socis de l’AMPA i tindran un cost de 5€ per als no socis, alumnes de qualsevol escola del municipi. Caldrà inscripció prèvia als tallers.

Descarrega’t el Dossier tallers Projecte Alimentació Saludable (1)
Inscriu-te a qualsevol dels tallers a través d’aquest formulari:
https://forms.gle/G7cyhXNVoQ582dLW8