Circ a la festa de l’AMPA: Diumenge 26 d’abril

totcircUn any més celebrem la festa de l’AMPA i, com no podia ser d’una altra manera, la temàtica serà el circ. El dia escollit és el diumenge 26 d’abril a partir de les 11 hores al pati de l’Escola i durant la festa hi haurà tallers, un espectacle i la ja tradicional botifarrada.

Les activitats començaran a les 11.30 hores amb un taller de circ (1 hora de durada) a càrrec de Tot Circ i en acabat hi haurà l’espectacle ‘Tastacirc’ on un pallasso alegre i divertit ens demostrarà la seva habilitat amb les diferents especialitats de circ que el públic haurà estat practicant durant el Taller de Circ.

A part també hi haurà tallers participatius de pinta-cara i henna.
Una vegada finalitzades les activitats començarà la botifarrada. Els tiquets de la mateixa es poden adquirir al vestíbul de l’escola els següents dies:
Dijous dia 16 d’abril, Divendres dia 17 d’abril, Dilluns dia 20 d’abril i Dimarts dia 21 d’abril.
El preu és de 3 euros i inclou, pa, botifarra i beguda. Els horaris de la venta de tiquets serà durant l’entrada i sortida a l’escola. (9h i 16.30h)

L’AMPA organitza aquesta festa com a activitat anual per tal de fomentar la relació entre les famílies i compartir un dia de lleure amb la comunitat educativa. Us animem a tots a participar-hi i gaudir d’un matí de circ de qualitat en família i amb amics.

Us enllacem l’adreça de la companyia que vindrà a fer-nos l’espectacle i el taller! No us el podeu perdre i els vostres petits tampoc!!