Confirmada la línea de P3 per Serveis Territorials


El director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Lluís Baulenas, va confirmar aquest dijous 6 de febrer a l’AMPA de l’Escola Els Aigüerols que el proper curs escolar 2014-2015 hi haurà línia de P3 a l’escola.

Durant una reunió mantiguda a Sabadell, Baulenas va explicar l’ex president de l’AMPA, Jesús Fernández, que el Departament d’Esnenyament mantindria la mateixa oferta educativa que el curs passat i que s’asginaria una línia de P3 a Els Aigüerols. D’aquesta mateixa el Departament rectifica la seva decisió de tancar el curs 2014-2015 la cinquena escola pública de manera progressiva.

Sobre els proeprs cursos, Baulenas no ha assilit cap compromís de continuïtat amb l’AMPA però si ha acordat amb l’Ajuntament de Santa Perpètua estudiar amb antelació el mapa escolar del municipi.

L’AMPA d’Els Aigüerols està satisfeta per haver assolit una de les seves demandes com és tenir un P3 el curs 2014-2015 doncs 20 germans d’alumnes del centre han d’iniciar aquest any el segon cicle d’educació infantil.