Declaració de l’AMPA sobre l’anunci de la Generalitat a deixar sense efecte la cessió municipal del terreny per a Els Aigüerols

notification

 

Després de les informacions publicades al voltant de la notificació de la Generalitat a l’Ajuntament de Santa Perpètua de deixar sense efecte la cessió municipal del terreny on s’ha de construir  l’edifici d’Els Aigüerols, l’AMPA vol expressar el seu desconcert davant d’aquesta notícia.

Les famílies no entenem que la Generalitat hagi fet arribar un acord de 2013 on es deixa sense efecte la cessió del terreny, ubicat al barri de Centre Vila (al costat del parc Municipal).

Demanem transparència al voltant de la construcció d’Els Aigüerols i més, després que el Conseller d’Educació Josep Bargalló, anunciés el passat mes d’octubre que l’escola es transformaria en Institut Escola. Les famílies estem cansades de tantes informacions contradictòries i mantenim la nostra ferma postura a què Santa Perpètua necessita un projecte educatiu com el d’Els Aigüerols i tornem a reclamar la construcció de l’edifici i la transformació del centre en Institut Escola. 

Anunci del conseller de transformar Els Aigüerols en Institut Escola. Aquí
Anunci de l’Ajuntament de rebuda d’una notificació que deixa sense efecte la cessió dels terrenys. Aquí