El servei d’acollida s’avançarà el curs 2018-2019 a les 07.45 h

baixa

El proper curs escolar porta novetats importants al servei d’acollida i de menjador. L’acollida s’avança quinze minuts mantenint el preu i el servei de menjador comptarà amb un nou monitor. A més, les inscripcions enguany per al menjador es realitzaran online a través de l’empresa adjudicatària! Segueix llegint per a més novetats!

Servei d’acollida

El proper curs porta NOVETATS pel que fa al servei de menjador i d’acollida. Per una banda, s’avança l’inici del servei d’acollida a les 07.45 h, sense que això suposi un increment del preu, que serà el mateix que el passat curs:

De 07.45 a 9.00 h: 20 € mensuals
De 08.30 a 9.00 h: 10 € mensuals

Des de la comissió de menjador i acollida també s’està valorant la possibilitat d’oferir servei d’acollida a partir de les 16.30 h. A principis de setembre us passarem una enquesta per poder valorar les necessitats reals de les famílies de l’escola.

Inscripció servei Acollida Matinal curs 2018-2019

Baixa Servei Acollida Matinal curs 2018-2019

Servei de menjador

Pel que fa al servei de menjador aquest any la coordinadora quedarà alliberada de grup , així podrà assumir la funció de coordinació dels monitors i de les activitats i gestionar les incidències que es produeixin. Per aquest motiu s’amplia la plantilla del monitoratge amb un monitor nou que s’encarregarà del grup de la coordinadora. La quota s’incrementa 0’05 € per assolir la despesa que representa la nova contractació, quedant el preu del menú en 6’20 € pels fixes i 6’80 pels esporàdics.

Aquest curs les INSCRIPCIONS al servei d’acollida i menjador és faran online a través de la web de TRESMES a l’apartat d’ INSCRIPCIONS.
Cal tenir en compte que és un full d’inscripció general per a totes les escoles que gestiona TRESMES, per aquest motiu hi ha opcions que la nostra escola no contempla, com és el cas dels menús especials on únicament és pot triar el menú NO porc i dels horaris d’acollida, on qui necessiti 1’15 h caldrà que marqui
la opció de 1h ja que el preu és el mateix. No s’ha de marcar res a la casella de l’Acollida de tarda ja que encara no ho tenim aprovat.

La inscripció al servei d’acollida matinal s’haurà d’acabar de formalitzar amb el formulari que us lliuraran les monitores.

Contacteu amb nosaltres per qualsevol dubte, queixa o suggeriment

Us recordem que si durant el curs teniu algun dubte o suggeriment ens el podeu fer arribar a través del correu de la comissió menjadoriacollida@ampaelsaiguerols.com

A la web de l’AMPA trobareu (a partir de setembre) tota la informació del servei actualitzada (full d’inscripció, full de baixa, menús, revista de TRESMES i informació de les activitats que s’estan treballant a les estones de esbarjo del menjador).

Incripció Menjador TRESMES ECOACTIVA CURS 2018-2019 VIA WEB