Èxit de participació a al tancada contra les retallades i la LOMCE a Els Aigüerols

Els pares, pares i infants de l’escola Els Aigüerols van participar dijous 25 d’abril a la convocatòria #25PrenElTeuCentre juntament amb les AMPA de la resta d’escoles públiques de Santa Perpètua (Santiga, La Florida, Santa Perpètua i Bernat de Mogoda)

Tot i la pluja, unes dues-centes persones van assitir a la tancada com a protesta per les retallades i en contra de la Llei orgànica de millora de la llei educativa (LOMCE). La xerrada sobre l’anomenada ‘Llei Wert’ i dirigida pel professor i membre d’USTEC Carlos Lemnoche, va comptar amb l’assistència d’una quarantena de mestres i famílies i va esdevenir un espiai de debat sobre la LOMCE. En acabar la xerrada moltes famílies van expressar la seva indignació per la més que evident, voluntat de privatitzat l’educació pública del govern de l’Estat.

Les activitats previstes per als infants es van realitzar al vestíbol de l’escola i altres es van haver de suspendre per les inclemències meteorològiques, com ara el mosaic d’espelmes a les portes del centre. Tot i que la majoria dels participants de la tancada van marxar sobre les 22.30, una desena de persones es van quedar a l’escola fins al final de la convocatòria, la mitjanit.

L’AMPA d’Els Aigüerols també va participar a la parada reivindicativa de Sant Jordi, el 23 d’abril al passeig de La Florida. Molts pares i mares van realitzar flors de paper de color groc i van informar els vianants sobre les mobilitzacions previstes.

La cassolada-concentració prevista per divendres 26 s’ha ajornat per la pluja per al divendres 3 de maig.

Animem a totes les famílies a assistir a la manifestació convocada el diumenge 28 d’abril a Barcelona.