Festa de l’AMPA demà dissabte 4 de maig!

Aquest cap de setmana la festa de l’AMPA! Aquest any, per moltes raons, es més especial que mai. La lluita per a la continuïtat de l’escola ha fet que estem encara més units i la satisfacció per la victòria aconseguida s’ha de gaudir en el marc de la nostra festa anual.

Enguany serà el dissabte 4 de maig, d’11 a 15 hores, al pati de la nostra escola.

Com a conseqüència de l’ajornament de la Festa de l’Ampa degut a la climatologia adversa, el programa de la festa es veurà modificat. Els Castellers de Mollet no podran ser-hi, perquè ja tenien un altre compromís previ per a aquest dissabte dia 4 de maig. Hem contactat amb altres colles castelleres però totes es troben en la mateixa situació.

D’altra banda, l’empresa que feia el taller de jocs educatius també estava prèviament compromesa per a aquesta data i tampoc podrem gaudir de la seva presència a la festa.

Però hi haurà tallers per fer en família (de xapes, pinta-cares, bombolles gegants i jocs de taula educatius) perquè volem que la festa sigui de tothom, tant de petits com de grans. A més, hi haurà la tradicional botifarrada i menjar marroquí, a càrrec de famílies de l’escola!

El preu dels tiquets el dia de la festa és de 4,5 euros.


Ara més que mai, totes les famílies juntes!

No t’ho pots perdre!