Nou vídeo dels nens i les nenes d’Els Aigüerols

“Mirem al futur: Els Aigüerols Escola-Institut”

Fins a aconseguir-ho

“Aquests són els nostres sentiments”, “S’han gastat els diners en altres coses i no en les escoles”, “Ens encanta com aprenem en aquesta escola”, “Quan vaig entrar em van dir que farien l’edifici i encara no l’han fet”, “No ens han fet cas i per això estem gravant un altre vídeo”, “volem que ens facin l’escola-Institut, i no pararem fins a que ens la facin”… 
Aquestes són algunes de les frases que els nens i les nenes de l’Escola Els Aigüerols han expressat al nou vídeo reivindicatiu que l’AMPA ha fet amb la productora Borboleta Produccions per exigir, novament, el compliment de les promeses i dels acords parlamentaris. Necessitem l’edifici de l’Escola i no pararem fins a aconseguir-ho!
Aquest és el setè any de vida d’Els Aigüerols i any rere any seguim creixent gràcies a un projecte educatiu que compta amb molt de suport però també per la insistència i empenta de moltes famílies. Us presentem el nou vídeo reivindicatiu dels nens i les nenes de l’escola fent nostra una frase que vam llegir un dia a la porta de l’escola i que encara recordem: “Creiem en el que fem i ens agrada. Així som i així volem continuar sent”.
Gràcies a tots els nens i les nenes que han participat en la gravació d’aquest vídeo i gràcies a les seves famílies per la seva complicitat.
Només us demanem una cosa: Feu tota la difusió que podeu del vídeo. Envieu-lo per mail als vostres amics i familiars, parleu d’ell, escampeu-lo. Volem que la nostra demanda arribi arreu perquè VOLEM L’EDIFICI D’ELS AIGÜEROLS ARA!