Nova jornada reivindicativa al mur

L’AMPA d’Els Aigüerols està organitzant una nova jornada reivindicativa al mur que envolta el solar on s’ha d’ubicar l’edifici de l’escola. L’activitat consistirà a decorar el mur ubicat al carrer de Mossèn Camil Rosell (davant del parc Municipal).

La jornada tindrà lloc el dissabte 5 de març a partir de les 10 hores, en el marc de la Santa Moguda i amb motiu de la Festa Major d’Hivern. Volem tornar a demanar la construcció de l’edifici en una nova activitat oberta a les famílies i al municipi a més de reivindicar que Els Aigüerols esdevingui una escola-institut.
Durant la jornada, les famílies podran pintar el mur i col·laborar amb la iniciativa.

A més de l’activitat al mur, el dissabte dia 5, l’AMPA organitzarà a les 11 hores un Mercat d’intercanvi de joguines. Si voleu participar només caldrà que porteu joguines que ja no feu servir. Podreu canviar-la per alguna de les disponibles. També tindran lloc tallers infantils de manualitats.

L’any 2012, moltes famílies van participar en la primera jornada reivindicativa que feia l’AMPA. Ara, us tornem a convocar per re-decorar el mur, que ha quedat esborrat amb el pas del temps.

Heu de saber que, un dia abans, el divendres 4 de març, s’haurà de pintar de blanc el mur per deixar-ho preparat per a la jornada de dissabte. Properament als taulons de l’AMPA trobareu graelles per tal d’apuntar-vos a la pintada del mur de blanc del divendres 4 de març i per participar a l’organització de l’activitat.

Podeu inscriureu’s enviant les vostres dades al següent formulari: http://goo.gl/forms/FFkKjipuEY

Gravació d’un nou vídeo reivindicatiu

Paral·lelament a la pintada al mur es gravarà un vídeo (similar al que ja es va fer al mur) per tal d’evidenciar el pas del temps, reclamar la construcció de l’escola i reivindicar l’escola-institut.

Per tal de fer-ho possible, us demanem que, si el vostre fill/a va ser un dels que van sortir a les entrevistes i volen tornar a participar o no ho van fer i volen participar, ompliu el formulari que properament rebreu al correu sobre la jornada al mur. Borboleta Produccions serà, com l’altra vegada, l’encarregada de fer el vídeo i des de l’AMPA seguirem les seves indicacions per a la gravació del mateix.

L’AMPA de l’Escola Els Aigüerols torna a reivindicar la construcció de l’edifici i que aquest esdevingui Escola-Insitut. La jornada serà el dissabte dia 5 de març de 2016. Us necessitem.

Us animem a totes les famílies a participar.