Pedro Serrano és el nou president de l’AMPA d’Els Aigüerols

Part de la Nova Junta de l'AMPA


L’assemblea ordinària de socis ha escollit Pedro Serrano com a nou president de l’AMPA de l’escola Els Aigüerols. La de Serrano, pare d’una alumna de P5 ha estat la única candidatura presentada a l’assemblea. Els socis de l’entitat també han escollit Marta Dalmau i Neus Ràfols, també mares d’alumnes de P5 noves vocals de la Junta. L’assemblea també ha ratificat en els càrrecs de tresorera i vocals, Isabel Román, Marta Jovani i Mayte López, respectivament, després d’ostentar-los durant tres anys.
L’ex-president de l’entitat Jesús Fernández va anunciar a principis d’any la seva intenció de deixar la presidència de l’AMPA. Durant l’assemblea, Jesús Fernández, s’ha mostrat molt satisfet per l’experiència viscuda aquests anys a la junta de l’AMPA i ha agraït a les famílies el suport que ha rebut.
Durant l’assemblea s’ha fet un repàs de les activitats organitzades per l’associació durant el curs 2012-2013 i s’ha presentar la memòria anual i el balanç dels comptes.
La tresorera de l’AMPA també va avançar que es treballa en una acció conjunta amb la plataforma “Cap escola es tanca” que podria desenvolupar-se a principis d’any i que anirà dirigida al Departament d’Ensenyament.