Reunió amb el regidor d’Educació

El passat dimecres 14 d’octubre l’AMPA d’Els Aigüerols i representants de la Comissió reivindicativa es van reunir amb el regidor d’Educació de l’Ajuntament, Antonio Egea, a petició del departament municipal. Durant la trobada, el regidor va traslladar a les famílies el resultat de la seva reunió amb els Serveis Territorials de Sabadell. La situació que va descriure és la mateixa que la de cada any: no hi ha confirmat nou P3 i es descarta la construcció de l’edifici en un futur pròxim.
Des de l’AMPA volem informar a les famílies d’aquesta trobada i comunicar-vos que hem convocat a una reunió urgent a l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, per tractar l’assumpte, que tindrà lloc aquest divendres 30 d’octubre. De la mateixa manera, hem convocat a una reunió els partits polítics locals per valorar la situació i determinar la línia d’actuació.
Tant l’AMPA com la Comissió treballa constantment en la reivindicació de l’edifici de l’escola i per a garantir la continuïtat del projecte educatiu amb l’assignació d’un nou P3.
La Comissió reivindicativa també prepara noves actuacions al carrer de les quals us anirem informant. Si voleu col·laborar amb aquestes famílies, podeu contactar amb nosaltres.