Setmana de creativitat dins de la setmana temàtica dels Aigüerols

Aquesta passada setmana, de l’1 al 5 de febrer, hem celebrat la setmana de la creativitat. L’alumnat ha treballat al voltant de l’objectiu general del curs: Viatgem pel món i ha elaborat durant aquests dies manualment les disfresses que varem lluir durant la rua celebrada el divendres 5 pels carrers del voltant de l’escola.

Totes les disfresses relacionades amb el nom de la seva classe: Turistes, Exploradors, Víkings, Torre Eiffel, Menjars del món, Willy Fog, Brasil, Hollywood, Amazones, Carib i els petits indis de P3. Cal destacar la participació i col·laboració de les famílies en la decoració de l’escola i en la confecció de les disfresses “fomentant la igualtat, la no competitivitat, l’esforç i el treball de grup”.
Durant la setmana també es treballen les tradicions de Santa Perpètua i els alumnes han aprés el ball de gitanes i han pogut actuar davant dels seus companys. L’escola Els Aigüerols, que enguany ja disposa del cicle mitjà de Primària, també va acompanyar la rua amb una batucada a càrrec dels alumnes més grans de l’escola, que van treballar-la durant les hores de música.

Des de l’AMPA volem felicitar els nens i les nenes i tot el professorat per la tasca feta i aplaudim iniciatives com aquesta que fomenten, entre d’altres, el treball en equip i la creativitat.