Taller Laboratori de Sucres

La comissió Escola de Pares, coneixedora de la creixent preocupació de les famílies per una alimentació saludable, ha programat el taller familiar “El laboratori de sucres”, previst pel divendres 31 de març a les 17h, a càrrec d’especialistes en l’educació per la salut.

En aquest taller s’analitzaran els diferents aliments comercials (especialment galetes, sucs, refrescs…) que els infants acostumen a consumir amb massa freqüència per esmorzar o per berenar.  S’aprendrà a interpretar les etiquetes dels aliments i a veure la quantitat de sucres afegits que aporten i s’explicarà perquè un consum excessiu d’aquest tipus de sucres no és bo per la salut. Menjar bé és fonamental per mantenir la salut i estar en plena forma i la infància és l’etapa clau perquè els nens/es adoptin bons hàbits alimentaris que perduraran al llarg de la seva vida.

Per poder participar caldrà apuntar-se a la graella del suro de l’AMPA, situat al vestíbul de l’escola.

Hi haurà servei d’acollida per als germans més petits. Cal que us apunteu també a la graella corresponent per quantificar les monitores que seran necessàries.

Desitgem que aquesta activitat sigui del vostre interès.

AMPA ELS AIGÜEROLSCartell taller Laboratori de sucres