Un pati per Nadal

Com ja us vam informar el dissabte 12 de desembre l’AMPA participarà, a traves de les comissions reivindicativa i de festes, a la Fira de Nadal que organitza anualment l’Ajuntament. La participació és possible gràcies a que hem rebut prou oferiments de pares i mares per muntar i desmuntar la parada i per atendre-la durant tot el dia, així com per fer manualitats i altres productes per vendre. Durant la propera setmana contactarem amb tots els que s’han ofert per confirmar la seva participació i l’horari que han indicat. Si encara no us heu inscrit encara esteu a temps de fer-ho.

La Junta de l’AMPA ha decidit que els beneficis que s’obtinguin de les vendes es destinaran al projecte del pati de l’escola. El curs passat els alumnes van estar treballant sobre com volien que fos el pati i van fer un projecte amb les seves propostes. Durant l’actual curs escolar l’escola vol començar a fer realitat aquestes idees i il·lusions. L’AMPA donarà suport a aquest projecte aportant els guanys de la fira per finançar les inversions necessàries per donar forma al projecte del pati.

Una vegada més, per fer-ho possible, necessitem el vostre suport i la vostra col·laboració. Feu-nos arribar les vostres creacions per vendre i engresqueu a molta gent a que passi per la nostra paradeta i col·labori!!!!

Un pati per Nadal
Fem realitat els seus somnis!

un pati per nadal_xarxes_web