Vols aprendre a meditar? Dimarts, 10 de març de 17 a 19h

La meditació aporta beneficis en molts àmbits com el familiar, de la salut i laboral. Per això l’Escola de Pares de l’AMPA Els Aigüerols us proposa una xerrada de dues hores de durada on s’exposaran els conceptes bàsics de la meditació, la tècnica de la respiració i la postura. El curs estarà impartit pel guia de meditació Israel Sales.

L’activitat tindrà lloc el dimarts dia 10 de 17 a 19 hores i hi haurà servei gratuït d’acollida. (cal inscriure’s a la graella al costat de la bústia)

Durant els últims temps s’ha demostrat científicament quins són els beneficis que comporta la pràctica continuada de la meditació.

  • Beneficis en l’àmbit familiar: El benestar dels pares i mares afecta positivament als fills, per tant, volem oferir eines als pares i mares per millorar el seu benestar físic i mental. Amb la pràctica diària de la meditació desapareix l’estrès i les pors a la vegada que es desenvolupa la paciència i el autocontrol necessaris per millorar i poder gaudir de la criança dels fills.

  • Beneficis en la salut: La meditació estimula el sistema immunològic, ajuda a disminuir els dolors i les inflamacions, incrementa les emocions positives i la resiliència en els moments difícils.

  • Beneficis en l’àmbit laboral: D’una banda, la meditació augmenta la concentració, dóna més espai a la creativitat, i, conseqüentment, la productivitat.

D’altra banda, redueix l’estrès dels treballadors, per aquest motiu disminueix l’absentisme, el número d’accidents laborals, els conflictes a la feina i la fuita de talent dels professionals més qualificats.

Per aquest motiu volem oferir una xerrada de dues hores on pugueu aprendre els conceptes bàsics de la meditació, la tècnica de la respiració i la postura.

Es facilitaran uns àudios perquè pugueu practicar a casa diàriament. Els dies posteriors al curs tindreu l’oportunitat d’enviar les preguntes que us puguin sorgir via e-mail a trobadespermeditar@gmail.com o al nostre Facebook, i Israel, el guia de meditació, us enviarà les seves recomanacions. 

Cartell curs de meditació