Vols reclamar la construcció d’un edifici propi per a l’Escola?

Et convidem a conèixer les activitats que estem preparant pel diumenge 2 de desembre i a participar-hi.

Com ja sabeu, la Generalitat ha incomplert el calendari d’inici de les obres, previst per al darrer semestre de 2012, després de quatre anys d’endarreriment. El nostre centre educatiu ja compta amb més de 170 alumnes i  encara ocupa unes instal·lacions provisionals. És per això que l‘AMPA de l’Escola Els Aigüerols organitzarà el diumenge 2 de desembre, a partir de les 10 del matí, una jornada reivindicativa per exigir la construcció de l’edifici de l’escola.

L’acció consistirà a pintar el mur que rodeja el solar on fa anys hauria d’estar alçada l’escola. La jornada està concebuda com una primera acció reivindicativa, festiva i de germanor entre les famílies. A la vegada, vol servir per donar a conèixer a la ciutadania la problemàtica que pateixen molts infants de Santa Perpètua.

Grafitis, pancartes, tallers, esmorzar, lectura del manifest i cassolada

El diumenge dia 2, coneguts grafiters del nostre municipi pintaran al mur de l’avinguda de Santiga el lema de la nostra reivindicació: Escola Els Aigüerols: Volem l’edifici JA! mentre que les famílies de l’escola i ciutadans de Santa Perpètua faran un mural a la paret del carrer Mossèn Camil Rosell, davant del parc Municipal que consistirà a dibuixar un edifici, un arbre i infants jugant a pilota.

Durant la jornada hi haurà tallers de punts de llibres i decoracions de Nadal per als infants i es repartirà esmorzar per a tots els assistents. També s’elaboraran pancartes amb teles. A partir de les 13.30 hores es desplegarà una pancarta reivindicativa i es farà la lectura d’un manifest per a la immediata construcció de l’Escola Els Aigüerols i per a la defensa del projecte educatiu de l’escola, únic a Santa Perpètua. La jornada finalitzarà amb una xiulada i una cassolada.

Manifest per a la immediata construcció de l’escola Els Aigüerols i per la defensa del seu model educatiu (pdf)

L’AMPA com a altaveu als mitjans de comunicació

Com ja vam informar a la Assembla General i a l’apartat del nostre web, l’AMPA ha mantinguts diversos contactes amb diferents representants de l’Administració i dels partits polítics. Ara, hem portat al Síndic de Greuges la nostra problemàtica, hem adreçat diverses cartes on s’exposa la problemàtica a mitjans locals i comarcals i estem organitzant manifestacions i concentracions de protesta davant dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, a Sabadell.