Acta de la trobada-assemblea del 4/08/2013

Unes cinquanta persones van assistir el diumenge 4 d’agost a la trobada-assemblea que va tenir lloc al Parc municipal de Santa Perpètua per parlar sobre la problemàtica d’Els Aigüerols. Entre els assistents hi havia pares i mares de l’Escola, representants de l’Assemblea groga de Sabadell i Polinyà,membres de l’Assamblea de joves de Santa Perpètua i representants d’Erc i de la Cup. Aquesta reunió ha estat impulsada per en Francesc Bonàs, veí de Santa Perpètua.

Els acords als q es van arribar varen ser:

1. Fer consultes a nivell judicial per veure si l’incomplient reiterat de la Generalitat pot ser objecte de demanda i aportant tota la documentació pública existent.
2. 2.Es va posar en coneixement de tots els assistents el projecte d’autoconstrucció de l’escola de Salt, El gegant del Rec, i es va acordar, buscant el suport de l’Ajuntament, iniciar un procès similar per a l’Escola Els Aigüerols. Veure projecte d’autoconstrucció: Escola gegant del Rec
3. Poder intervenir a la fi del pregó per fer públic durant la Festa Major la situació de l’Escola i demanar a la ciutadania el seu màxim suport.
4. Demanar a l’Ajuntament permís per posar una paradeta informativa i de venda de begudes a la plaça de la vila els díes de Festa major.
5. Es va acordar la participació a la Marxa del dia 24 d’agost per l’educació pública q partirà del municipi de Ribes de Fresser.
6. Es va convocar la propera reunió de tots aquells interessats en tirar endavant i lluitar per l’escola Els Aigüerols el proper diumenge 25 d’agost a les 19 hores al Parc municipal de Santa Perpètua de Mogoda.

Us esperem a tots i totes en les properes movilitzacions i us agraïm per endavant tot el vostre suport i ànims! Endavant i força!!! Ampa Els Aigüerols.