La Consellera expressa a l’Ajuntament i l’AMPA la seva intenció de no construir l’edifici de l’escola i no matricular cap infant a partir del curs 2014-2015

Representats de l'Escola els Aigüerols

Representats de l'Escola els Aigüerols

L’AMPA d’Els Aigüerols vol expressar la seva màxima indignació, sorpresa i decepció pel resultat de la reunió mantinguda aquesta tarda amb la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, que ha explicat a l’Ajuntament i a dos representants de les famílies els seus plans per al futur de l’escola. Al·legant baixa demografia i la situació econòmica, Ensenyament no invertirà en la construcció de l’edifici de l’escola i no permetrà que cap altre infant es matriculi a Els Aigüerols a partir del curs 2014-2015, tot i ser l’escola dels nostres fills i filles la que registra més preinscripcions en primera opció. La decisió de la Conselleria és totalment contrària als interessos de l’escola pública i injusta, tant amb les famílies que han confiat en el projecte educatiu d’Els Aigüerols, com amb el municipi de Santa Perpètua de Mogoda, que necessita aquesta escola. A més, la decisió de la Consellera no té en compte dades importantíssimes com que el curs 2014-2015 hi ha una vintena de germans d’alumnes que no podran accedir a l’escola dels seus familiars i priva altres ciutadans de la possibilitat de matricular-se a un centre diferent.

Volem denunciar la manca total i absoluta de sensibilitat i la prepotència de la Consellera en el tractament d’un tema tant important com és l’educació dels nens i nenes, que són el futur d’aquest país. Les famílies de l’escola Els Aigüerols ens sentim estafades per l’administració autonòmica que, durant gairebé cinc anys, ha mentit i despreciat a les famílies d’Els Aigüerols i al municipi de Santa Perpètua, amb falses expectatives. Els representants de les famílies hem anat aquesta tarda a una reunió on ja estava tot decidit i on no s’han valorat les propostes ni els arguments a favor de la continuïtat de l’escola i la necessitat de l’edifici.

Les famílies d’Els Aigüerols no defallirem i continuarem defensant la necessitat de la cinquena escola pública a Santa Perpètua i el més que consolidat projecte educatiu d’Els Aigüerols. Tanmateix denunciarem allà on calgui la manca d’interès i preocupació de la titular d’Ensenyament per allò que gestiona, l’educació pública.

Aviat anunciarem accions contundents perquè la comunitat educativa d’Els Aigüerols és més viva que mai.

L’escola Els Aigüerols no té data de caducitat.