La coordinadora d’AMPA organitza una activitat d’intercanvi de joguines i un taller per construir-les en el marc de la Santa Moguda.

Us convidem a participar en la Festa Major Popular amb una proposta d’activitats alternatives que segur agradaran a les vostres filles i fills.
Sota el lema CANVIEM, CONSTRUÏM, JUGUEM, us proposem activitats innovadores que busquen plantejar als més petits una altra forma de fer les coses.

Quantes vegades ens hem preguntat: Per què tenim tantes joguines a casa? Com pot ser que amb tantes coses no jugui amb res? Vivim en una societat de consum en la que tenir més i acumular s’ha convertit en quelcom quotidià i inqüestionable.
Vine, ens ho passarem pipa!!!

I si construeixo la meva pròpia joguina?
I si canvio aquesta joguina per una altra?

Dissabte 8 de març al parc Municipal de 11.00 a 13.00

– Mercat d’intercanvi de joguines i material educatiu (és imprescindible que estigui en bon estat).
– Taller per construir la teva joguina.

A més a més, a les 12.30 hi haurà una actuació musical d’animació infantil a càrrec de LA BELLUGA. I a les 16h hi haurà REFUGI OBERT també al Parc Municipal.

Si us voleu quedar a tot i no voleu marxar a casa…us podeu afegir al dinar popular (Amanida, paella, postre, pa i beguda) al preu de 6 €. Es poden comprar els tiquets al Bar El Local (a la Rambla) fins el dia 5 de març.

BONA FESTA MAJOR A TOTS I TOTES!!!!

*Necessitem persones voluntàries, si us plau, posa’t en contacte amb la teva AMPA

Organitza: Assemblea de Joves de SPM i participa la coordinadora d’AMPAs: Escola Els Aigüerols, Escola Bernat de Mogoda, Escola La Florida, Escola Santa Perpètua i Escola Santiga.