Taller de primers auxilis i com actuar davant d’un incendi, nou taller de l’Escola de Pares

L’AMPA d’Els Aigüerols us convida a participar al taller “Primers auxilis i com actuar davant d’un incendi”, dins les activitats de l’Escola de Pares i mares. L’activitat tindrà lloc el dijous 20 de març de 16.45h-18.45h a l’aula de 2n B.

El taller l’imparteix l’empresa CONTRAFOC, creada per bombers professionals per impartir formació respecte als coneixements bàsics a l’hora d’afrontar qualsevol tipus d’emergència. (Evacuacions, primers auxilis, incendis, etc.)

El taller estarà dividit en dues parts, a la primera s’explicarà què és un incendi, com evoluciona, i quins riscos hi ha directament relacionats; com podem extingir un incendi sense els bombers; com actuar si hi ha un incendi a una planta inferior, al meu pis, al meu pis i no puc fugir…

A la segona, s’explicaran les principals tipus de lesions i identificació de la gravetat d’aquestes, les pautes d’actuació per preservar els signes vitals, les maniobres de Suport Vital Bàsic (SVB), l’actuació en front lesions de menor importància (cremades, luxacions, etc.), la maniobra de desobstrucció de la via aèria,…

Hi haurà servei d’acollida gratuït per als alumnes de l’escola. Cal inscripció prèvia a la graella (només se’n posarà una) que hi haurà al costat de la bústia de l’AMPA, al vestíbul de l’escola.