L’AMPA d’Els Aigüerols està satisfeta amb el suport del Parlament però exigeix una rectificació d’Ensenyament

Les families dels Aigüerols reinvindicant l'escola davant del Parlament

Les families dels Aigüerols reinvindicant l'escola davant del Parlament

L’AMPA de l’Escola Els Aigüerols valora com a positiva l’aprovació del Parlament de Catalunya d’una moció per a la continuïtat d’Els Aigüerols, però no és suficient. Els pares i mares de l’escola demanem una rectificació oficial del Departament d’Ensenyament o, en el seu defecte, dels Serveis Territorials.

El 14 de març el Parlament de Catalunya va aprovar una moció per unanimitat de tots els grups, inclòs CIU, per la qual s’insta al Govern de la Generalitat a “reconsiderar el tancament de l’escola Els Aigüerols de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) i a negociar amb l’Ajuntament de la localitat la concreció del compliment del compromís de la Conselleria en quant a la construcció d’una nova escola o, en el seu defecte, l’alternativa que es proposi assegurant el manteniment del projecte educatiu del centre, d’acord amb l’Ajuntament i la resta de la comunitat educativa”. La diputada d’ICV-EUiA al Parlament, Marta Ribas va explicar el 15 de març en una reunió amb l’AMPA, el contingut d’aquesta moció.

Segons ha comunicat l’Ajuntament a l’AMPA de l’escola Els Aigüerols, passada Setmana Santa, està prevista una reunió entre l’Ajuntament i la consellera Irene Rigau a la qual esperem poder ser convidats.

Les famílies no ens podem relaxar, hem de continuar fent sentir la nostra veu contrària al tancament de l’escola dels nostres fills i filles. La presió que estem fent, l’AMPA i la comunitat educativa, està donant fruits. El compromís real de la Generalitat s’ha de materialitzat amb la continuïtat d’Els Aigüerols i en la construcció de l’edifici de l’escola.