Reivindicació motera a Santa Perpètua per l’Ensenyament Públic de Qualitat

Més de 50 motos han fet soroll aquest matí a Santa Perpètua de Mogoda a favor de l’ensenyament públic de qualitat. La caravana de motos ha fet un recorregut de 30 minuts passant per totes les escoles públiques de Santa Perpètua, fent a cada una d’elles una breu aturada i una xiulada.

El municipi de Santa Perpètua ha aplaudit la iniciativa i molts dels vianants s’han sumat a la jornada en veure la caravana de motos, carregades de globus grocs, color del moviment per l’ensenyament públic de qualitat.

En finalitzar la caravana, al Parc Municipal, s’ha llegit un manifest on totes les AMPA de les escoles públiques de Santa Perpètua (Escola Els Aigüerols, Escola Bernat de Mogoda, Escola Santiga, Escola La Florida i Escola Santa Perpètua) han recordat que l’educació és un dret universal i un bé públic, al qual tots els ciutadans i ciutadanes tenim dret a accedir. I que només l’educació pública pot garantir aquest accés en condicions d’igualtat per a totes les persones i en totes les etapes de la vida.

Per finalitzar la festa els nens i nenes han pogut gaudir d’un espectacle infantil.

Espectacle Infantil "Per una educació Pública de Qualitat"