Benvinguts al nou curs escolar 2013-2014!

Un altre curs ha començat a l’escola els Aigüerols!

Iniciem el curs escolar 2013-2014 amb forces renovades…després de les vacances i la tornada a la rutina, els nens, les nenes, els mestres i les famílies tornem a donar vida a les classes, als passadissos, al pati… tots amb moltes ganes d’aprendre més coses, de compartir, de conèixer nous companys, i sobretot d’acompanyar als infants de P3 en aquesta nova aventura que comencen a l’escola.

L’existència de l’AMPA ens permet participar en la vida escolar i fer-nos corresponsables de l’educació dels nostres fills i filles, de sentir-nos encara més a prop seu, de col·laborar amb els professors i professores del centre i de fer costat a la feina dels diversos col·lectius que hi treballen i que participen, d’una o altra forma, en l’educació i el benestar dels nostres fills i filles.

Ser membre de l’AMPA és una oportunitat de ser part activa de la vida escolar, de participar en una tasca altruista i desinteressada que, a més, reverteix directament en benefici dels nostres infants. És una oportunitat de treballar amb els pares i mares dels millors amics i amigues dels nostres nens i nenes.

Des de l’AMPA volem a animar-vos a participar activament en el funcionament de l’associació, que cada vegada és més gran i avarca més projectes. Aquest curs necessitem urgentment encarregats per a la gestió de la Comissió de les Activitats d’Extraescolars i també per a la Comissió Escola de Pares. No dubteu en contactar amb nosaltres, tots podeu aportar un petit gra de sorra que pot esdevenir una gran muntanya de feina feta.

Us recordem que per contactar amb la Junta ho podeu fer per correu electrònic a l’adreça info@ampaelsaiguerols.com o al telèfon 655-911-077. Us convidem també a visitar el web de l’AMPA, a subscriure-us a les novetats i a fer-vos seguidors del twitter (@Aiguerols) i del facebook www.facebook.com/ComissioEscolaElsAiguerols.

Esperem que hagueu passat unes bones vacances d’estiu i us desitgem que el present curs estigui ple de satisfaccions.

BON CURS A TOTS I TOTES!!!