l’AMPA d’Els Aigüerols es reuneix amb la consellera d’Ensnyament el 9 de juliol

El proper dimarts 9 de juliol a les 17.30 hores l’AMPA es reunirà amb la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau. A la reunió també assistirà l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. En l’ordre del dia està la problemàtica que pateix la nostra escola de cara al proper curs escolar, quan l’edifici actual estarà a la seva màxima capacitat.

L’AMPA espera que de la reunió surti una solució al problema que comporta la manca d’edifici i un nou calendari d’inici de les obres.

Són moltes les famílies que ens han expressat la seva voluntat de donar suport al nostre representant a la reunió i fer una trobada a les portes del Departament d’Ensenyament (Via Augusta, 226, 08021 Barcelona), mentre s’estigui desenvolupant la reunió.

Per tal d’organitzar la sortida de les famílies interessades, i facilitar el seu desplaçament, ens agradaria saber de quantes famílies estem parlant. Per això us demanem què, si esteu interessats a acompanyar el nostre representant de l’AMPA i fer una trobada de famílies a les portes del Departament d’Ensenyament el 9 de juliol a les 17.30 hores, contesteu aquest correu indicant el vostre nom i un telèfon de contacte.

Com que ja s’acaba el curs, consulteu periòdicament el web de l’AMPA o els diferents canals de l’AMPA a les xarxes socials per estar informats. A la porta de l’escola també penjarem informació del vostre interès.

• WEB: www.ampaelsaiguerols.com

• E-mail: info@ampaelsaiguerols.com

• Facebook Comisió Escola els Aigüerols

• Twitter @Aiguerols