Fer-se soci

Ser soci de l’AMPA Els Aigüerols fa possible que els pares i mares puguem participar directament amb la comunitat educativa de la nostra escola. La principal raó de ser soci de l’AMPA és la unió dels pares i mares per tal de vetllar pel benefici dels nostres fills i filles a l’escola, col·laborar econòmicament en diversos projectes i activitats i fer possible una escola viva i rica.


Els avantatges de ser soci

Assegurança: Els nens i nenes socis de l’AMPA, gaudeixen d’una assegurança per totes les activitats que realitza l’AMPA.

Menjador escolar: L’AMPA gestiona el menjador escolar, amb el seguiment i tutela del centre.

Accés a les activitats extraescolars i al servei d’acollida: Cal ser soci/sòcia de l’AMPA si teniu previst inscriure els vostres fills/filles en alguna de les nostres activitats extraescolars o al servei d’acollida com a fix.

Descomptes en llibres, i activitats i festes organitzades per l’AMPA.

Obsequi anual de l’AMPA.

Biblioteca de mares i pares: préstec gratuït de llibres i documents relacionats amb la paternitat, la maternitat, l’educació i el món dels infants.


Drets i deures dels socis

  • Participar en les activitats de l’associació, intervenir en les assemblees generals, exposant queixes i suggeriments per escrit o oralment a la Junta Directiva.
  • Tenir veu i vot a les assemblees generals i escollir i ser escollits membres de la Junta Directiva.
  • Contribuir econòmicament a sostenir l’associació i les seves activitats satisfent les quotes acordades.


Com fer-se soci

Cal omplir el formulari adjunt i entregar-lo degudament signat al despatx de l’AMPA, a la bústia de l’AMPA o enviar-lo per e-mail a info@ampaelsaiguerols.com.

En aplicació a la normativa actual, la quota de soci de l’AMPA per al curs 2014-2015 passarà a ser una quota fixa per família, independentment del número de fills que estiguin matriculats a la nostra escola.

D’altra banda, coneixedors de la situació econòmica actual, la JUNTA de l’AMPA ha aprovat la proposta de la Comissió Econòmica de reduir l’import de la quota a 20€.


Canvi de dades

En el cas que alguna família vulgui modificar alguna dada (nombre de fills a l’escola, dades bancàries, domicili, telèfons, adreça electrònica…) ens ho pot comunicar en horari d’atenció als pares del despatx de l’AMPA.

Fitxa inscripció socis 2017-2018