Fer-se soci

Ser soci de l’AMPA Els Aigüerols fa possible que els pares i mares puguem participar directament amb la comunitat educativa de la nostra escola. La principal raó de ser soci de l’AMPA és la unió dels pares i mares per tal de vetllar pel benefici dels nostres fills i filles a l’escola, col·laborar econòmicament en diversos projectes i activitats i fer possible una escola viva i rica.


Els avantatges de ser soci

Assegurança: Els nens i nenes socis de l’AMPA, gaudeixen d’una assegurança per totes les activitats que realitza l’AMPA.

Menjador escolar: L’AMPA gestiona el menjador escolar, amb el seguiment i tutela del centre.

Accés a les activitats extraescolars i al servei d’acollida: Cal ser soci/sòcia de l’AMPA si teniu previst inscriure els vostres fills/filles en alguna de les nostres activitats extraescolars o al servei d’acollida com a fix per gaudir de descomptes.

Descomptes en activitats i festes organitzades per l’AMPA.

Obsequi anual de l’AMPA.

Biblioteca de mares i pares: préstec gratuït de llibres i documents relacionats amb la paternitat, la maternitat, l’educació i el món dels infants.


Drets i deures dels socis

  • Participar en les activitats de l’associació, intervenir en les assemblees generals, exposant queixes i suggeriments per escrit o oralment a la Junta Directiva.
  • Tenir veu i vot a les assemblees generals i escollir i ser escollits membres de la Junta Directiva.
  • Contribuir econòmicament a sostenir l’associació i les seves activitats satisfent les quotes acordades.


Com fer-se soci

Cal omplir el formulari Fitxa inscripció socis 2019-2020 i entregar-lo degudament signat al despatx de l’AMPA, a la bústia de l’AMPA o enviar-lo per e-mail a info@ampaelsaiguerols.com.

En aplicació a la normativa actual, la quota de soci de l’AMPA per al curs 2019-2020 continuarà sent una quota fixa per família, independentment del número de fills que estiguin matriculats a la nostra escola. L’import de la quota és de 20 € per  curs escolar .


Canvi de dades

En el cas que alguna família vulgui modificar alguna dada (nombre de fills a l’escola, dades bancàries, domicili, telèfons, adreça electrònica…) ens ho pot comunicar en horari d’atenció als pares del despatx de l’AMPA, ubicat al fons del mòdul nou. L’horari d’atenció és divendres de 16.40 hores a 17 hores.