Fer-se soci

Ser soci de l’AFA Els Aigüerols fa possible que els pares i mares puguem participar directament amb la comunitat educativa de la nostra escola. La principal raó de ser soci de l’AFA és la unió dels pares i mares per tal de vetllar pel benefici dels nostres fills i filles a l’escola, col·laborar econòmicament en diversos projectes i activitats i fer possible una escola viva i rica. Enguany, la quota s’ha reduït a deu euros per la situació econòmica provocada per la Covid-19.

Els avantatges de ser soci

Assegurança: Els nens i nenes socis de l’AFA, gaudeixen d’una assegurança per totes les activitats que realitza l’AFA.

Menjador escolar: L’AFA gestiona el menjador escolar, amb el seguiment i tutela del centre.

Accés a les activitats extraescolars i al servei d’acollida: Cal ser soci/sòcia de l’AFA si teniu previst inscriure els vostres fills/filles en alguna de les nostres activitats extraescolars o al servei d’acollida com a fix per gaudir de descomptes.

Descomptes en activitats i festes organitzades per l’AFA.

Obsequi anual de l’AFA.

Biblioteca de mares i pares: préstec gratuït de llibres i documents relacionats amb la paternitat, la maternitat, l’educació i el món dels infants.

Drets i deures dels socis

  • Participar en les activitats de l’associació, intervenir en les assemblees generals, exposant queixes i suggeriments per escrit o oralment a la Junta Directiva.
  • Tenir veu i vot a les assemblees generals i escollir i ser escollits membres de la Junta Directiva.
  • Contribuir econòmicament a sostenir l’associació i les seves activitats satisfent les quotes acordades.

Com fer-se soci

Només cal omplir el següent formulari:
ALTA SOCI AFA ELS AIGÜEROLS

La quota de soci de l’AMPA per al curs 2021-2022 continuarà sent una quota fixa per família, independentment del número de fills que estiguin matriculats a la nostra escola. De forma extraordinària la quota d’aquest curs es rebaixa a 10€/família.

Canvi de dades

En aplicació de la normativa sanitària actual en el cas que alguna família vulgui modificar alguna dada (nombre de fills a l’escola, dades bancàries, domicili, telèfons, adreça electrònica…) ho haurà de comunicar a través del correu electrònic info@ampaelsaiguerols.com o bé al whatsapp 655-911-077