Activitats extraescolars curs 2012-2013

Per aquest curs hem ampliat l’oferta d’activitats extraescolars. Fins ara teniem natació i teatre; ara també podeu escollir: anglès, música, dansa i ioga. Recordeu que tots aquells que esteu interessats haureu d’entregar la butlleta d’inscripció a la bústia de l’AMPA com a data límit el 21 de setembre i que cal ser soci de l’AMPA per realitzar les activitats.

També us informem que, com altres anys, si no s’arriba al mínim de places, l’activitat es pot suspendre, i que si es sobrepassa el màxim de places, es realitzarà un sorteig públic per adjudicar-les, el 24 de setembre a la tarda.-Els cobraments es faran per domiciliació bancària.

NATACIÓ, PISCINA MUNICIPAL

Curs: P3-P4-P5- 1r primària

Lloc: Piscina municipal

Dia/hora: Grup 1: dimarts, de 17:30 a 18:15h. (15 places)

Grup 2: divendres, de 17:30 a 18:15h. (45 places)

Quota trimestral: 23,50€/nen (vàlida per al primer trimestre del curs, a partir de gener 2013 es revisarà en funció de les noves tarifes que aprovi l’Ajuntament).

Data d’inici: Grup 1: dimarts dia 2 d’octubre

Grup 2: divendres dia 5 d’octubre

Assignació de les places: Els alumnes de P4, P5 I 1r de primària que van tenir plaça el curs anterior conservaran les seves places, sempre i quan presentin la inscripció. Els nous interessats que no tinguin plaça aniran a continuació de la llista d’espera per ordre de sorteig. Si hi ha més sol·licituds que places disponibles es farà un sorteig públic el dilluns 24 de setembre per la tarda entre els nous interessats.

ANGLÈS

Curs: P4-P5-1r primària

Lloc: Escola Els Aigüerols

Dia/hora: Grup 1: dilluns i dimecres, de 16:30 a 17:30h.

Grup 2: dilluns i dimecres, de 17:30 a 18:30h.

Places: Mínim = Màxim = 10 alumnes per grup

Quota mensual: 37 €/nen

Objectius i funcionament

Es busca la familiarització i la vivència de l’anglès i l’aprenentatge d’aquest mitjançant el joc i l’experimentació directa. La llengua vehicular dintre de l’aula i en tot moment és l’anglès.

TEATRE

Curs: P4-P5-1r primària

Lloc: Escola Els Aigüerols

Dia/hora: Grup 1 (P4-P5): dilluns de 16:30 a 17:30h.

Grup 2 (1r primària): dimecres de 16:30 a 17:30h.

Places: 8 min. – 14 max.

Quota mensual: 15 €/nen

Objectius i funcionament

Aquesta activitat està pensada perquè els alumnes treballin la creativitat i l’expressió dramàtica ja des de ben petits.

L’expressió dramàtica adreçada als infants és una bona eina  per al desenvolupament de les seves capacitats comunicatives, estimula la capacitat d’observació, la consciència d’espai i facilita el coneixement propi i la relació amb els altres.

Es treballarà l’expressió corporal, la improvisació, jugarem amb la veu, la dansa, els contes…tot creant històries, personatges o titelles. Els nens hauran de portar roba còmode i mitjons gruixuts (tipus psicomotricitat).

IOGA PER A NENES – PEQUEYOGUIS

Curs: P4-P5-1r primària

Lloc: Escola Els Aigüerols

Dia/hora: Dimarts de 16:30 a 17:30h.

Places: 8 min. – 15 max.

Quota mensual: 12 €/nen

Objectius i funcionament

L’objectiu és introduir-los a les asanes bàsiques, experimentar amb la respiració i aprendre a identificar les emocions. Ho fem mitjançant contes, cançons, art i jocs.

El benefici que obtenen els nens és prendre contacte amb la consciència corporal, aprendre a centrar-se, a relaxar-se, a connectar amb les seves emocions, etc., la qual cosa els ajudarà en les diferents etapes de la seva vida: èpoques d’exàmens, adolescència, maduresa… i a mantenir una sensació de benestar personal, promovent un estil de vida saludable.

El Ioga permet als alumnes connectar i ser conscients del seu estat d’ànim, el que els ajuda també al pla emocional. Guanyen flexibilitat i fortalesa física, contribuint a la seva salut i benestar físic i mental.

Es treballa de manera no competitiva, la qual cosa fa que cadascú s’accepti i accepti als altres tal com són. Per una altra part, es treballen les emocions, per saber canalitzar-les i acceptar-les i estar amb harmonia amb un mateix.

PETITS MÚSICS

Curs: P4-P5

Lloc: Escola Els Aigüerols

Dia/hora: Dijous de 16:30 a 17:15

Quota mensual: 21 €/mes

Objectius i funcionament

Joc, cançons, ritmes, audicions i percussions per als més petits. Un espai de trobada on potenciar la creativitat, desvetllar les habilitats expressives, desenvolupar el ritme i la coordinació, treballar la cooperació, l’atenció i la percepció a través de l’art.

Activitat impartida per l’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA.

CREA DANSA

Curs: 1r de primària

Lloc: Escola Els Aigüerols

Dia/hora: Dijous de 16:30 a 17:15

Quota mensual: 21 €/mes

Objectius i funcionament

Tens ganes de ballar i passar-ho d’allò més bé? Crea DANSA és una proposta creativa i lúdica on tu ets qui crea la dansa. Mitjançant pautes establertes l’alumnat s’expressarà a través del seu propi moviment i aprendrà a utilitzar les possibilitats d’expressió natural del seu cos.

Activitat impartida per l’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA.