Assemblea oberta coordinadora AMPAs Santa Perpètua


Tots els pares i mares compartim un mateix desig pel futur dels nostres fills i filles: que hi arribin amb la millor formació intel·lectual i personal, una formació que els permeti estar preparats per aprofitar les oportunitats quan aquestes es presentin. I hi invertim molt d’esforç per mirar d’aconseguir-ho.

Des de les AMPAs de les escoles públiques de la nostra ciutat estem no només col·laborant de forma activa, sinó lluitant per ajudar a que aquest propòsit es faci realitat. Aquesta feina continua durant els darrers anys ens ha donat accés a informació i idees moltes de les quals estem convençuts poden ser del vostre interès. Volem fer-vos arribar aquesta informació, aquestes idees, doncs creiem que com millor les coneixem, de més i millors criteris disposarem a l’hora de prendre decisions sobre l’educació dels nostres fills. Hem pensat que no hi hauria res millor que fer-ho personalment. Per això us proposem veure’ns per primera vegada a la 1ª Assemblea Oberta de la Coordinadora d’AMPAs d’Escoles Públiques de Santa Perpètua, el proper dissabte 25 de gener a partir de les 11:00h del matí, al Centre Cívic el Vapor.

Us proposem el següent:

1. Saber qui som. Què es la Coordinadora d’AMPAs d’Escoles Públiques de Santa Perpètua. Per què lluitem.

2. Conèixer què són la LOMCE i la LEC, les dues lleis que poden marcar el futur de molts dels nostres fills. En Lauand Darbas, professor de secundària i membre de l’Assemblea Groga, ens ajudarà.

3. En Jordi Mir, professor de l’Universitat Pompeu Fabra i membre del Centre d’Estudis sobre Moviments Social (CEMS) de la UPF, ens explicarà el paper dels ciutadans, del moviments populars, en l’assoliment de fites socials.

4. En Pedro Serrano, president de l’AMPA de l’escola Els Aigüerols, ens explicarà quin és l’estat de l’educació al nostre municipi, i ens parlarà del futur que es dibuixa.

5. Torn obert de paraula, per exposar idees, demanar aclariments i proposar accions de futur.

Per facilitar la vostra assistència, hi haurà disponible un servei d’acollida per nens a partir de 4 anys, gratuït.

Junts per l’Educació

Descarregar Cartell Assemblea oberta coordinadora AMPAs Santa Perpètua