Benvinguts al nou curs escolar 2014-2015

Comença un nou curs i des de l’AMPA volem donar-vos la benvinguda a l’escola i a l’associació de mares i pares, especialment a les noves famílies que des d’aquesta setmana ja formeu part de la comunitat educativa d’Els Aigüerols.

Volem informar-vos que, enguany, el curs presenta algunes novetats. S’han introduït franges horàries a per a l’acollida matinal (mitja hora i una hora) a petició d’algunes famílies; s’ofereixen dues noves extraescolars, patinatge esportiu i gaudim ballant. Els horaris i els fulls d’inscripció els trobareu a les pissarres de l’AMPA a la planta baixa.

Volem que totes vosaltres tingueu el vostre espai a l’AMPA i per això us convidem a participar activament. Des de l’associació es gestionen les extraescolars, el servei de menjador i acollida, el casal d’estiu, la venda de llibres, la venda de samarretes grogues, l’escola de pares i mares i les comissions de festes i reivindicativa. Necessitem la vostra implicació per poder arribar a tot. No dubteu a contactar amb nosaltres.

Aquest divendres 19 de setembre, a les 16.30 hores, tindrà lloc a l’escola un mercat de llibres de text de segona mà. Les famílies de segon i tercer de Primària que vulguin vendre els llibres que ja no necessitin als alumnes de primer i de segon, els hauran de portar per vendre’ls, ells mateixos, a aquest nou espai. El preu de venda màxim serà el 50% del preu de venda a socis.

Recordem a les famílies sòcies amb infants a 1r de primària que aquest curs seran les encarregades de guarnir la carrossa de la cavalcada de Reis. Properament es convocarà la primera reunió.

Volem comunicar-vos també que l’AMPA participarà per primer cop a la fira d’entitats, que tindrà lloc el diumenge 5 d’octubre. Per poder realitzar les activitats previstes i tenir cobertes totes les franges horàries de la fira caldrà la vostra col·laboració.

Per estar sempre informats de les activitats de l’AMPA i per contactar amb l’associació teniu els mitjans següents:
L’AMPA disposa de web www.ampaelsaiguerols.com
Correu electrònic de l’AMPA: info@ampaelsaiguerols.com
Telèfon: 655 911 077
Twitter: @Aiguerols
Correu electrònic de la Comissió reivindicativa:
comissiovolemledifici@ampaelsaiguerols.com
Facebook reivindicació: https://www.facebook.com/ComissioEscolaElsAiguerols
Correu electrònic Comissió extraescolars: extraescolars@ampaelsaiguerols.com