Benvinguts/des al curs dels deu anys!

10anys
Tornen els matins de còrrer i de no còrrer; els migdies de dinars i escola i les tardes de rutes i horaris impossibles. Torna la rutina, la nostra rutina diària. Donem-li la benvinguda i aprofitem-la per gaudir-la dia a dia! L’AMPA com cada setembre, reprenem les nostres tasques plenes d’il·lusió i amb moltes ganes de fer de la nostra escola el millor entorn possible. Aquest curs es especial, celebrem els deu anys d’Escola Els Aigüerols. No ha estat un camí fàcil per als pares i mares, per al professorat i per a tota la comunitat educativa, però ha estat un camí, també ple d’alegries i aprenentatges.
Tenim molts projectes i algunes novetats com noves incorporacions a l’oferta d’activitats extraescolars, noves iniciatives sobre alimentació saludable i noves cares a l’AMPA que volen engrescar-vos a continuar col·laborant amb nosaltres i la nostra tasca.
Recordeu que disposeu de tota la informació sobre l’AMPA al web i us animem a fer-vos socis de l’entitat.
Qualsevol suggeriment o observació estem a la vostra disposició. L’horari d’atenció a les famílies és divendres de 16.40 h a 17 h al despatx de l’AMPA, al fons del nou mòdul.