Concentració dijous 30 de gener

L’AMPA de l’Escola Els Aigüerols convoca aquest dijous 30 de gener una concentració a favor de l’assignació d’una nova línia de P3 el proper curs escolar. Exigim que el Departament d’Ensenyament doni cabuda els 20 germans d’alumnes pendents d’escolaritzar, a més de les famílies de Santa Perpètua que voldrien triar aquesta opció per als seus fills i filles. La concentració serà a les 18.30 hores a la plaça de la Vila.

L’AMPA donarà lectura a un manifest a favor de la continuïtat del centre, que va néixer el curs 2009-2010 amb un projecte educatiu diferent i que ha aconseguit amb els anys el respecte de la comunitat educativa.

Convidem a les entitats del municipi, a la població de Santa Perpètua així com als diferents mitjans de comunicació, a assistir a aquesta concentració que vol animar els nostres representats locals a continuar reivindicant als estaments competents la continuïtat de l’Escola Els Aigüerols.

Properament l’AMPA convocarà també una concentració a les portes dels Serveis Territorials de Sabadell de la qual us informarem els propers dies.