Crida desesperada per salvar Els Aigüerols

Foto: Josep Cano

Fa un any que els pares i mares d’Els Aigüerols (Santa Perpètua de Mogoda / Vallès Occidental) ens vam constituir en una comissió per reclamar la construcció de l’edifici de l’escola. Ha estat un any de cooperació, solidaritat, companyerisme, acció, lluita, alegries, penes, motivació i desmotivació, empenta, coneixement i il·lusió, en definitiva, feina, molta feina.

Sembla que en comptes d’un any, n’hagin passat molts més. Els pares i mares de la comissió hem invertit temps, suor i llàgrimes per donar forma a una lluita que encara no sabem on ens portarà, perquè fins que no estigui tot perdut, no baixarem els braços. I si finalment es perd la batalla, no ens quedarem callats, tenim la raó i amb la raó defensem el que és just, el que ens toca i el que necessita Santa Perpètua: la cinquena escola pública, l’Escola Els Aigüerols.

En aquest any hem sentit moltes paraules d’ànims, moltes mostres de suport verbal, i és d’agrair perquè ens fa sentir que no estem sols davant d’aquest mur de ferro anomenat Irene Rigau. Però no és suficient i el temps s’esgota.

Necessitem més fets, solucions reals, alternatives al tancament de l’escola, negociacions urgents amb la Generalitat per aconseguir, al menys, assegurar un nou P3 per al proper curs. També necessitem la voluntat d’Ensenyament, això serà fonamental. Sols no podem. Demanem, en un crit desesperat, ajuda, màxima implicació, solucions imaginatives i la inversió de tot el temps necessari per aconseguir-ho, com hem fet nosaltres.

La línia de P3 està completa a la nostra escola per al curs 2014-2015, i també per als dos següents. Només amb germans d’alumnes en sumem 20 places i ens consta que arribaríem fins als, més que passat de ràtio, 27 alumnes que ja es registren aquest curs escolar.

Ajudeu a salvar Els Aigüerols, no deixem que acabi un projecte com aquest, que tantes coses bones pot aportar al municipi i als infants d’aquest poble. Evitar el tancament d’Els Aigüerols serà una victòria de tots i en benefici de tots.

Comissió Volem l’edifici d’Els Aigüerols Ja!