El 24 d’octubre defensem l’educació publica

El proper dia 24 d’octubre tenim una altra jornada de lluita en defensa de l’educació pública. Mares, pares, filles i fills, mestres i comunitat educativa estem cridats a mobilitzar-nos i a fer vaga.

Perquè volem una societat justa, equitativa, de futur i avançada, no podem concebre una educació privatitzada, segregadora, plena de dogmes religiosos, polítics i economicistes.

Apostem per la igualtat d’oportunitats sent l’escola pública la garant de l’emancipació social. Les mares i pares volem seguir participant i decidint els projectes educatius de les escoles de les nostres filles i fills a través dels Consells Escolars i les AMPAs.

Apostem per una educació pública de qualitat a Santa Perpètua de Mogoda, sense ampliació de ràtios a les escoles i amb garanties de continuïtat a Els Aigüerols.

Com a mares i pares volem que les direccions de les escoles segueixen sent democràtiques a igual que els claustres i no empreses amb directius posats a dit per l’administració de torn. També volem una escola de tots i per tots, sense diferència de procedència social, religiosa, racial i de sexe.

Volem que les nostres filles i fills tinguin una educació basada en els valors del companyerisme, solidaritat, esperit crític i creatiu, i és la manera d’avançar cap a una societat més justa socialment i ecològica.

Volem que la nostre escola, l’escola pública catalana segueixi sent catalana i en català, laica, inclusiva, democràtica i de qualitat.

Per tot això diem no a la Llei Wert (LOMCE) i a la LEC i animem a la vaga el proper 24 d’octubre

Coordinadora d’AMPAs de les escoles públiques de Santa Perpètua de Mogoda.