El Govern anuncia que no es construirà el nou edifici

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha comunicat a l’AMPA de l’escola la decisió de la Generalitat de no construir el centre i de no permetre més matriculacions a partir del curs 2014-2015 aquest divendres 15 de febrer.

Properament convocarem una Assemblea general per a les famílies de l’escola per tal d’explicar-vos amb més detall la decisió de la Generalitat però, primer, convoquem una concentració urgent, el dimarts 19 de febrer a les 16.45 hores a la plaça de la Vila de Santa Perpètua per expressar la nostra indignació. Convidem a tota la comunitat educativa del municipi, entitats i associacions a assistir a aquesta concentració i demanem la implicació de tothom per exigir la continuïtat de l’Escola Els Aigüerols.

L’AMPA sempre ha defensat la continuïtat de l’Escola

Molts pares i mares del centre ens sentim enganyats i estafats per la Generalitat i per la titular d’Ensenyament, la senyora Irene Rigau, qui va fer constar per escrit que l’Escola Els Aigüerols es construiria. Han estat quatre anys de mentides i la gestió de la Generalitat no té qualificatius.

No és cert que l’Escola no sigui necessària a Santa Perpètua i defensarem la continuïtat del centre amb totes les nostres forces. La decisió de la Generalitat, no només deixa a les famílies d’Els Aigüerols en una situació molt complicada, sinó que elimina una escola pública a Santa Perpètua quan és molt necessària.

L’AMPA de l’Escola Els Aigüerols exigirà encara amb més determinació la continuïtat de l’Escola i la decisió de la Generalitat no ens empetitirà. Els propers dies convocarem una Assemblea general per a les famílies de l’escola per tal d’explicar-vos amb més detall la decisió de la Generalitat. Us informarem mitjançant dels taulons, Facebook, Twiter (#salvemelsaiguerols) i el web de l’AMPA.

Aquest dimarts us esperem a la concentració a les 16.45 hores a la plaça de la Vila de Santa Perpètua. Serà la primera de moltes altres.

Jesús Fernández,

President de l’AMPA de l’Escola Els Aigüerols