Els Aigüerols tindrà un P3 el proper curs escolar

Serveis Territorials confirma a l’Ajuntament la continuïtat de l’escola un curs més.

La regidora d’educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia ha informat al president de l’AMPA d’Els Aigüerols, Pedro Serrano, que els Serveis Territorials del Vallès Occidental confirmaran aquest dijous a una reunió que tindrà lloc al matí, l’assignació d’una línia de P3 a Els Aigüerols el proper curs. La regidora ha expressat que el Departament d’Ensenyament ha confirmat a l’Ajuntament la continuïtat de l’escola, al menys, un any més.

L’AMPA vol mostrar la seva satisfacció pel canvi que ha fet el Departament d’Ensenyament assignant una línia de P3 a Els Aigüerols quan per al proper curs, només amb germans d’alumnes hi ha 20 infants pendents d’escolaritzar. L’AMPA i la comissió que durant més d’un any ha liderat les reivindicacions a favor de la continuïtat d’Els Aigüerols es reunirà aquesta tarda amb l’alcaldessa de Santa Perpètua i la regidora d’Educació Neus Garcia. Demà dijous, l’AMPA ha estat convocada a una reunió amb el director dels Serveis Territorials de Sabadell, Lluís Baulenes, on esperem la confirmació oficial de l’assignació del P3 a Els Aigüerols.

Han estat 12 mesos de lluita i reivindicacions de l’AMPA de l’escola exigint al Departament d’Ensenyament la continuïtat de l’escola i finalment podem dir molt orgullosos que, ho hem aconseguit. L’AMPA vol agrair totes les famílies, persones a títol particular, escola, entitats, partits polítics i institucions la seva implicació i suport no només a la lluita dels pares i mares sinó també al projecte educatiu d’Els Aigüerols, que és el que defensem.

Encara queda molt camí a fer, doncs els nostres fills i filles estan ubicats a un edifici provisional amb mancances evidents.

De la mateixa manera, l’AMPA vol animar la plataforma Cap escola es tanca i a totes les escoles amb dificultats per continuar el seu projecte educatiu, a continuar amb les seves reivindicacions i protestes. Estem vivint uns moments molt difícils però la mobilització social és vital per poder iniciar el canvi de les coses.