ERC i CIU acorden incloure als pressupostos una partida per a la instal·lació de dos mòduls a Els Aigüerols

L’AMPA Els Aigüerols mostra la seva satisfacció i prudència per l’anunci que li ha transmès, en un primer moment la diputada Anna Simó a través de Twitter, i posteriorment el grup municipal d’ERC, confirmant que Ensenyament assumirà el cost de la instal·lació i lloguer de dos mòduls el proper curs a Els Aigüerols. Els grups parlamentaris d’ERC i CIU van arribar a un acord per incloure la partida necessària als pressupostos per a la instal·lació dels mòduls.

Considerem la mesura positiva per què solucionarà alguns dels problemes d’espai que actualment hi ha a l’edifici provisional i garantirà, un curs més, la continuïtat d’Els Aigüerols amb un nou P3. L’AMPA, però, continua defensant que l’edifici és necessari i continuarà reivindicant la seva construcció. L’Escola Els Aigüerols va néixer el curs 2009-2010 amb el compromís per part de la Generalitat d’un edifici a l’avinguda de Santiga, que fins al moment no s’ha complert. Des d’aquell moment, l’associació de mares i pares no ha deixat de exigir la seva construcció.

tuitL’AMPA ha estat convocada pel grup municipal d’ERC una reunió amb la diputada Anna Simó on se’ns explicarà el resultat de les negociacions amb CIU que, segons ens han explicat, han propiciat la inclusió dels mòduls als pressupostos. L’Associació de mares i pares també ha sol·licitat una reunió urgent amb l’Ajuntament per parlar sobre el futur de l’escola i continuar treballant plegats per aconseguir l’objectiu de veure alçat l’edifici de l’escola.

  • Ensenyament assumirà el cost de mòduls al proper curs d’Els Aigüerols. L’Informatiu de Santa Perpètua, 28 de gener de 2015.