Éxit de participació la seva primera festa del curs: London terrorífic!

Des de la junta de l’AMPA volem fer extensiu un agraïment a totes les famílies que van participar en l’organització de la festa London Terrifying del passat 7 de novembre, que va comptar amb molta participació.

Durant la festa hi va haver animació, globoflèxia, pintacares, una xocolatada i el passatge del terror a càrrec de pares i mares d’alumnes de l’escola.

A més volem destacar la decoració de tot el pati amb un cementiri al sorral, fantasmes i ratpenats arreu i elements característics del Londres més autèntic.

Des de la Junta de l’Ampa, i en nom de tots els que van assistir a la festa, volem fer un especial agraïment a la Bea, l’Edel, la Mireia, la Paqui, la Bárbara, la Merche, la Raquel, l’Eva, la Hassana, la Monira, la Susana, la Marta, la Miriam, la Mari Carmen, el Manel i la Patri, que van dedicar molt de temps per preparar tota la decoració i el passatge del terror.

De la mateixa manera volem reconèixer també la feina dels actors i actrius que van fer possible el passatge del terror.

Si voleu col·laborar amb la comissió de festes podeu contactar amb ells a través del Correu electrònic: festes@ampaelsaiguerols.com

aiguerols_ok_festa