Donem la benvinguda a la tardor amb una festa familiar el dia 7 de novembre

La recent renovada comissió de festes de l’AMPA d’Els Aigüerols organitzarà una festa per a les famílies el divendres 7 de novembre per tal de donar la benvinguda al nou curs i celebrar l’arribada de la tardor.

La festa tindrà lloc a les 16.30 al pati de l’escola i hi haurà música, jocs tradicionals, tallers i castanyes. Us animem a assistir i passar plegats una bona estona en família.

La festa del divendres 7 de Novembre a les 16:30 s’està cuinant al forn amb molt d’amor, tot i així, famílies necessitem de la vostra col·laboració i us demanem que:

• Ens porteu bosses plenes de fulles dels arbres i pinyes per guarnir el nostre pati.
• Uns dolços per acompanyar la xocolata desfeta (pa de pessic, melindros, etc…)
• Us convidem a participar en la confecció de la decoració de la festa el proper dimarts a les 15:00 a l’escola. Sinó ho acabem aquell dia ens tornarem a reunir a la mateixa hora i lloc els dies vinents (dimecres i dijous).
• El mateix divendres a les 15:00 entrarem a l’escola per decorar el pati, així quan els nostres fills i filles surtin a les 16:30 es trobaran el seu pati transformat en un bonic bosc de tardor.

Tanmateix us informem que, les persones que vulguin col·laborar en l’organització d’aquesta festa, poden posar-se en contacte amb l’AMPA a través del correu info@ampaelsaiguerols o contactar amb la Patrícia Peguero. Pareu atenció als canals habituals de l’AMPA per a més informació sobre aquest esdeveniment.

festa_tardor