Jornada de participació per a la creació del Projecte Educatiu de Ciutat

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha iniciat l’elaboració del Projecte educatiu de Ciutat i posa en marxa un procés de participació ciutadana per dissenyar accions i convertir Santa Perpètua en una ciutat educadora en tots els seus àmbits.

La iniciativa és engrescadora però necessita la col·laboració de tothom per tal que el seu resultat sigui profitós per a tota la ciutat.

El Projecte Educatiu de ciutat és una eina que ha de permetre al conjunt de la ciutadania i a l’administració participar en la definició de les polítiques educatives locals, contribuint a la construcció d’un model de ciutat on l’educació sigui clau.

El dissabte 12 de març tindrà lloc la primera jornada del Projecte Educatiu de Ciutat i es constituirà el Grup impulsor que treballarà els propers mesos per preparar el I Fòrum educatiu local. Per tal de participar, a la qual cosa us animem a totes, cal que sus inscriviu, abans del 4 de març, enviant un correu electrònic a SPMeduca@staperpetua.cat o trucant al telèfon 93 560 01 03, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Si voleu saber més sobre el Projecte Educatiu de ciutat podeu consultar el web de l’Ajuntament de Santa Perpètua i fer clic al banner de portada. http://www.staperpetua.cat/

Fem de Santa Perpètua una ciutat educadora!