La coordinadora d’AMPA, amb Els Aigüerols, participarà a la manifestació de dissabte contra el tancament d’escoles a Barcelona

deixeume_2El proper dissabte dia 29 de març i en el marc de la Setmana de Lluita per un educació pública i de qualitat, l’Assemblea de docents fa una crida a tota la comunitat educativa a manifestar-se i participar amb el moviment grog per demostrar la nostra força per rebutjar les retallades sistemàtiques en educació i altres àmbits que fa tant la Generalitat com l’Estat espanyol. Així mateix, demanem la derogació de Lleis reaccionaries i nocives pel futur dels nostres infants com són la LOMCE (Llei Wert) i la LEC (Llei Catalana). Perquè volem ser una escola lliure i pública, de qualitat, antipatriarcal, catalana, no excloent, laica, democràtica i gratuïta, ens neguem a obeir lleis que ens privatitzen les escoles, que no fomenten l’equitat i la igualtat d’oportunitats, que obliguen estudiar la religió catòlica, que segreguen per sexe, que menystenen la llengua pròpia i ens volen minoritzar el català, que potenciar l’autoritarisme i la poca participació de les mares i pares en l’educació a les escoles. I perquè volem la gratuïtat de bressol a la Universitat.

Per tot això, la Coordinadora d’AMPAs de les Escoles públiques de Santa Perpètua, en la qual està l’AMPA d’Els Aigüerols, hi participarà i anima a les mares i pares, docents i a tota la comunitat educativa en general a manifestar-se el dia 29 de març a Barcelona a les 17:00h (Pl. Universitat)

Com arribar Manifestació 29 de març del 2014