L’AMPA reuneix grups politics locals i la coordinadora d’AMPA de Santa Perpètua per treballar per el manteniment d’Els Aigüerols

escolaEl 4 de desembre representants dels grups ICV, ERC, CIU, PCCA, CUP i PSC, de la coordinadora d’AMPA de Santa Perpètua, d’Els Aigüerols i la regidora d’Educació, Neus Garcia, ens vam reunir a l’escola Els Aigüerols per parlar sobre la situació per la qual passa el centre i planificar línies d’actuació per a la continuïtat de l’Escola.

El president de l’AMPA, Pedro Serrano, va realitzar una exposició inicial sobre la situació de l’Escola després de la reunió mantinguda pel govern local amb els Serveis Territorials, que preveu assignar un nou P3.

Els assistents va realitzar una pluja d’idees per assegurar la continuïtat de l’Escola atès que per al proper curs i hauran evidents manques d’espai.

Les propostes que més acord van tenir van ser la de plantejar un municipi amb les actuals escoles però amb menys ràtio per garantir una millor atenció als alumnes. De la mateixa manera es va demanar un estudi preliminar tècnic, administratiu i econòmic sobre la viabilitat de la instal·lació dels mòduls prefabricats en les instal·lacions de l’actual espai que ocupa l’escola, com a mesura provisional fins que l’edifici de l’escola estigui construït.

Els grups es van emplaçar a una segona reunió que servirà alhora de seguiment de tot el procés.

L’AMPA d’Els Aigüerols ens mostrem satisfets per la trobada i considerem que és la millor manera d’abordar els problemes, amb el compromís de tots plegats i fent feina conjunta.