Les AMPA de les escoles Els Aigüerols, Santiga i Bernat de Mogoda, s’adhereixen al #25APrenElTeuCentre

Les AMPA de les escoles Els Aigüerols, Santiga i Bernat de Mogoda, s'adhereixen al #25APrenElTeuCentre

Les AMPA de les escoles Els Aigüerols, Santiga i Bernat de Mogoda, s'adhereixen al #25APrenElTeuCentre

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) i altres moviments com assemblea groga convoquen durant la setmana del 22 al 28 d’abril tot un seguit d’actes de rebuig a les retallades que està patint l’escola pública i la LOMCE a nivell estatal.

Les AMPA de les escoles Els Aigüerols, Santiga i Bernat de Mogoda s’adhereixen a les activitatats proposades pels convocants sota el nom 25A Pren el teu centre.

La setmana de protestes començarà el 23 d’abril, diada de Sant Joridi. Les AMPA d’aquests centres instal·larem una parada informativa sobre les mobilitzacions i repartirem roses de paper grogues al passeig de La Florida, durant tota la diada de Sant Jordi.

El 25 d’abril està prevista la tancada conjunta. El centre triat per les escoles per fer la tancada ha estat la nostra escola, Els Aigüerols. La protesta començarà a les 19 hores amb una acampada simbòlica al pati de l’escola. Muntarem les tendes i hi haurà jocs i activitats per als infants. A les 20 hores tindrà lloc una xerrada sobre la LOMCE a càrrec del professor i membre d’USTEC Carlos Lemonche.

El divendres 26 d’abril convoquem a la comunitat educativa i a la població en general a una gran cassolada al parc dels Països Catalans, a les 17 hores. Tothom amb la samarreta groga!!

Animem a les famílies a participar a la gran manifestació per l’educació pública convocada per al diumenge 28 d’abril. Diem prou a les retallades!

És el moment d’anar tots plegats i reivindicar els nostres drets, lluitem per l’educació pública de qualitat. No a les retallades, no a la LOMCE!

SUMA’T!