Les famílies protagonistes de la Festa de la Primavera

De nou, la festa de la Primavera ha esdevingut un espai de lleure, joc i d’unió entre les famílies de l’escola. El programa previst es va veure modificat degut al canvi de data motivada per la pluja, però tot i això, les famílies hem pogut gaudir d’un dia en comunitat.

Creiem que hem assolit la fita que ens vàrem proposar, que els pares i mares s’impliquessin amb la festa i participessin dels tallers organitzats fent així una jornada més familiar.

Aquest l’any, l’AMPA de l’Escola ha donat un pas més i com ja sabeu, ha augmentat les activitats extraescolars de les que gaudeixen els nostres fills i filles. Teatre, anglès, ioga, música i natació en són els exemples. També com sabeu, l’AMPA s’encarrega de la organització del casal d’estiu i gestiona el servei d’acollida i menjador.

Entre tots aconseguim que la tasca diària de l’AMPA sigui possible i per això volia agrair-vos la vostra implicació i dedicació. També volem animar-vos a participar amb l’associació de mares i pares en la mesura de les vostres possibilitats. Entre tots podem aportar allò que més bé sabem fer i aconseguir grans resultats. Es tracta de treballar en equip i optimitzar al màxim les nostres capacitats, iguals que els nostres fills i filles fan a les aules.

Aquest any, la festa també té un significat afegit i especial. L’any no va acabar amb bones notícies al voltant de la construcció de l’edifici de l’escola i la comunitat educativa d’Els Aigüerols va començar una reivindicació que ha estat de tots i de totes.

Quan estem junts i anem en una mateixa direcció és quan més ens fem sentir i això és el que hem aconseguit durant aquests mesos de lluita.

Heu sigut vosaltres, organitzats en una comissió, els que heu endegat durant aquest curs activitats reivindicatives com la pintada del mes de desembre, la campanya de cartes de Reis a la consellera, la concentració per la continuïtat de l’escola, la pintada i penjada de pancartes, la protesta al Parlament i la reunió amb els diputats, la protesta a serveis territorials, la gravació del vídeo dels nens i nenes, la construcció de l’escola reciclada, la concentració de motos i el recorregut reivindicatiu, la tancada a l’escola i finalment, ahir, la cassolada.

La lluita encara no ha acabat. L’AMPA de l’escola no descansarà fins que l’últim nen no entri per les portes de l’edifici definitiu de l’escola. Perquè Els Aigüerols és la única escola que volem per als nostres fills.

Avui, per molts motius, és un dia especial per a la comunitat educativa d’Els Aigüerols. Gaudim-ne amb els amics i la família, amb els mestres i els companys. Gaudim de la nostra festa!!!

GRÀCIES A TOTS PER COL·LABORA​R I PARTICIPAR A LA FESTA DE L’AMPA!