Nou mòdul pel curs 2017-2018

images

Segons publica la web de l’ajuntament, els Serveis Territorials del Vallès Occidental han confirmat a la direcció de l’Escola Els Aigüerols i a l’Ajuntament de Santa Perpètua que el centre comptarà finalment amb un nou mòdul per encabir l’activitat de l’escola el curs 2017-2018. El prefabricat s’instal·larà durant el primer trimestre del nou curs i facilitarà el dia a dia al centre. Tant la direcció com l’Ajuntament van rebre la notificació l’1 de setembre, data d’inici del curs per al professorat.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, s’ha mostrat satisfeta per l’anunci dels Serveis Territorials malgrat que la reclamació final sigui la construcció definitiva de l’Escola. L’alcaldessa ha recordat que hi ha una resolució parlamentària que demana al govern de la Generalitat la construcció de l’escola i que  el compromís del consistori serà el de “continuar reclamant el seu compliement”.

Al mes de juliol, l’alcaldessa de Santa Perpètua va remetre una carta als Serveis Territorials de la Generalitat reclamant la instal·lació d’un mòdul a Els Aigüerols abans de començar l’escola el 12 de setembre. Finalment, Serveis Territorials ha comunicat a la direcció del centre i al consistori que durant el primer trimestre del nou curs, Els Aigüerols disposarà d’un nou prefabricat.

La primera promoció d’alumnes d’Els Aigüerols finalitzarà aquest curs la seva etapa escolar a Primària després de nou anys de provisionalitat a l’edifici actual.

AMPA ELS AIGÜEROLS