Nova extraescolar: futbol sala per a nens i nenes de primer i segon de Primària

L’AMPA d’Els Aigüerols ha afegit una nova extraescolar al calendari d’activitats per aquest curs 2013-2014, atenent a la petició d’algunes famílies i aprofitant el tema que envolta el present curs: l’esport. Es tracta de futbol sala per a nens i nenes de primer i segon de Primària (mínim 8 inscrits per dur-la a terme).

L’objectiu principal d’aquesta extraescolar és fomentar valors de l’esport, com el treball en equip, el respecte als companys i adversaris, la confiança, etc. Els dies que es farà aquesta activitat serà els dimarts i els dijous de 16.30 a 17.30 al pati de l’escola (el recinte s’adequarà amb porteries per tal de realitzar l’activitat).

Els participants a l’activitat de futbol sala també participaran a la lliga escolar municipal, que es juga els divendres a partir del mes de gener.

L’AMPA convoca una reunió informativa per a les famílies interessades el dimarts 15 d’octubre a les 16.45 hores a l’aula de P3. No hi haurà servei d’acollida.
L’activitat està dirigida pel Toni Rodríguez (monitor de futbol base afiliat a la Federació catalana de futbol, vuit anys d’experiència des de prebenjamí fins a juvenils i actual entrenador de futbol a Sant Fost) i té un preu de 20 euros al mes.