Novetats del web al novembre

Aquesta quinzena estrenem dos nous apartats al web: L’Escola de Mares i Pares i la Reivindicació del nou edifici. A més a més, podeu trobar un simpàtic calendari del Curs 2012-2013 il·lustrat amb figures tradicionals catalanes i la Memòria del curs 2011-2012

Nova Comissió de reivindicació del nou edifici

Durant l’assemblea general de socis, celebrada el 7 de novembre de 2012, es va aprovar la creació de la Comissió de reclamació del nou edifici. També, hem creat un nou apartat al web, on us mantindrem informats del què hem i de tots els avenços que fem al respecte.

Aquesta comissió es reunirà els dimecres, a las 17.00, al despatx de l’Ampa, i convidem a tothom que estigui interesant a afegir-se. Les properes reunions seran: el dimecres 21 de novembre, a les 9.30 hores i el dimecres 28 de novembre, a les 17.00 hores. A més a més, ha creat un facebook per poder anar informant de les accions que es faran: http://www.facebook.com/ComissioEscolaElsAiguerols

De moment, el grup ja està preparant un esdeveniment col·lectiu de reivindicació, pel diumenge 2 de desembre, del que us informem en una altre notícia.

L’Escola de pares

Ser pares i mares és una de les facetes més importants i gratificants en la vida d’una persona. Des de l’AMPA volem animar a tothom (pares, mares, avis, educadors, etc.) a compatir experiències, eixamplar perspectives i coneixements entorn a la vida familiar, social i educativa de les nenes i nens de l’escola.

Per això, i com veureu a l’apartat del menú principal, hem encetat una biblioteca i l’organització de xerrades i col·loquis. Esperem aquestes activitats siguin d’utilitat per a tothom.

El Calendari i la Memòria, a l’apartat de “L’AMPA”

El Calendari 2012-2013 el podeu descarregar al subapartat “Horaris i calendari”. També el podeu aconseguir imprès en cartolina i a color, al despatx de l’AMPA els divendres a la tarda.

La memòria del curs passat la trobareu també al tauló de notificacions  o al subapartat “Presentació de l’AMPA”.