Raquel Alcaide: “Que algú m’expliqui per què el projecte pressupostat i adjudicat d’Els Aigüerols mai no es va arribar a fer”

Raquel Alcaide és la mare del Mario i de la Berta. El Mario està fent P5 a l’escola Els Aigüerols mentre que la seva germana Berta hauria de començar la seva escolarització el proper any en aquest mateix centre. La decisió de no obrir nous P3 a l’escola ha causat una gran indignació a aquesta família.

Com us afecta el tancament de noves línies de P3 a Els Aigüerols?

Ens afecta directament perquè tenim una filla de dos anys i mig que el proper curs hauria d’entrar amb el seu germà a l’escola, i sembla ser que no podrà ser.

Com vàreu conèixer l’escola del vostre fill?

Vàrem conèixer Els Aigüerols a la jornada de portes obertes i ens varem decidir per aquest centre. Ens va agradar el projecte i el professorat. És l’escola que vam triar per al nostre fill i on volem que finalitzi la seva escolarització però la situació per la qual passa ara l’escola ho complica tot. Estem vivint aquesta situació amb ansietat, angustia i indignació. Ens sentim obligats a canviar el nostre fill d’escola per tal que els dos germans hi puguin anar junts però no és el que nosaltres hem decidit, i tampoc sabem les garanties que tenim sobre el canvi de centre ja que la resta d’escoles també estan plenes. Patim també per com pot afectar-li al nostre fill un canvi de centre.

Enteneu la situació a la qual s’ha arribat?

Que algú m’expliqui per què el projecte pressupostat i adjudicat d’Els Aigüerols mai no es va arribar a fer. La Generalitat va donar la seva conformitat a una cinquena escola pública, es van fer tots els passos a seguir, es va pressupostar el projecte i es va arribar a adjudicar les obres a una empresa. Què va passar? Les famílies es mereixem saber perquè es va arribar a aquesta situació. Sembla que hi hagi una mà negre i ningú sap què va passar.

Us sentiu enganyats?
Totalment.