S’inicia el procés per a l’elecció d’un nou president de l’AMPA d’Els Aigüerols

L’AMPA de l’Escola Els Aigüerols inicia el procés per a l’elecció del president de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes després que Jesús Fernández manifestés al mes de gener que deixarà el càrrec una vegada finalitzi l’actual curs escolar 2012-2013.

Les persones que vulguin assumir la presidència de l’AMPA hauran de comunicar la seva candidatura a través d’un correu electrònic a l’adreça info@ampaelsaiguerols.com o de la bústia de l’AMPA, abans del 21 de juny.

En cas que hi hagi més d’un candidat, el nou president/a es decidiria mitjançant una votació durant la celebració de l’assemblea ordinària, sobre el mes d’octubre del present any. Els candidats hauran de fer una petita defensa de la seva candidatura a l’assemblea.

En cas que només hi hagués un únic candidat a president, l’assemblea haurà de confirmar la seva elecció mitjançant votació.

Des de l’AMPA d’Els Aigüerols volem agrair i destacar la tasca del nostre representant durant aquests darrers dos anys i mig, Jesús Fernández. Gràcies per la teva implicació, dedicació i bon saber fer durant aquest temps. Sens dubte, la teva tasca ha estat excel·lent en tots els aspectes.

A continuació podeu llegir la carta de comiat del presiden de l’AMPA, Jesús Fernández.