Un taller de coaching educatiu, propera activitat de l’Escola de Pares.

L’AMPA d’Els Aigüerols organitzarà el dimecres 26 de febrer a les 16,45 hores el taller “Coaching educatiu per a pares i mares: aprenem a motivar i animar els nostres fills i filles”. L’activitat s’inclou en el programa Escola de pares que l’associació de mares i pares organitza durant el curs escolar. El taller anirà a càrrec de Miguel Ángel Marfil Rubio, Coach educatiu, personal i executiu amb certificació per part de la Generalitat de Catalunya.
L’objectiu de l’activitat és reflexionar sobre com ens comuniquem amb els nostres fills i filles, la manera en què els escoltem, els felicitem, els corregim, com fomentem la seva capacitat d’auto-reflexió i com fomentem la seva autoestima, entre d’altres. Des d’aquestes qüestions, el coaching educatiu pretén fonar als pares i mares eines específiques i senzilles per afrontar més eficaçment el seu dia a dia amb els seus fills i filles.

Les persones interessades a participar al taller no cal que facin inscripció prèvia, Sí ho hauran de fer aquells que vulguin fer servir el serveu d’acollida a les graelles que es penjaran al costat de les portes de cada classe.