Vine a la Festa de l’AMPA, el diumenge 27 d’abril

_MG_1776Un any més l’AMPA d’Els Aigüerols organitza la festa anual de l’escola a la qual hi esteu totes convidades.

Enguany la celebració serà el diumenge 27 d’abril d’11 a 15 hores per tal de facilitar la participació a les famílies amb infants amb extraescolars el dissabte i per aquells pares i mares que treballen també dissabte. Per això, no hi podeu faltar!

Com cada any hi hauran activitats per a mares, pares i infants i se celebrarà la tradicional botifarrada. Us podem avançar que durant la festa hi haurà un circuit de bicicletes per als infants a càrrec del C.C. EL CAU (cal que porteu les bicicletes). També hi haurà una activitat de patinatge a la pista (estem gestionant el lloguer de patins per als infants que no en tinguin). D’altra banda la festa comptarà amb una classe de zumba per a adults i aquells infants que ho vulguin.

Una de les novetats d’enguany és que el tiquets son preu unitari per a famílies sòcies i no sòcies, 3 euros compra anticipada, i 4.5 euros si es compra el mateix diumenge de la festa.

La venda de tiquets serà el dimecres 9, dijous 10 i divendres 11 d’abril i el dimarts 22 d’abril a sota de l’escala de l’entrada a les 9.10 hores i a les 16.40 hores.

Al plafó del vestíbul trobareu una graella amb tasques a realitzar abans i durant la festa per tal que us pugueu apuntar i col·laborar amb l’AMPA.

La festa és de totes i tots i l’hem de fer entre totes i tots.

Cartell_festa_AMPA _2014